Elektrická pila na kosti - délka pily 165 cm Maxima
Kód: 9362200Detailní popis produktu
Krájení masa a mražených potravin může být náročné. Investicí do profesionální elektrické pily na kosti můžete sobě i svým zaměstnancům usnadnit práci při zpracování masa. S touto pilou na kosti můžete rychle a bezpečně řezat kosti, maso a další suroviny. Tento kuchyňský spotřebič je nezbytný pro řeznictví i mnoho dalších gastronomických podniků.
Snadné použití
Přestože je tato pila poměrně kompaktní, dobře se hodí pro profesionální použití. Má 165 cm dlouhý pilový kotouč, který dokáže řezat plátky o tloušťce od 0 do 160 mm. Její používání je také velmi snadné a má pouze jedno tlačítko zapnutí/vypnutí. Díky kvalitnímu motoru můžete tuto pilu na kosti snadno používat, aniž byste si museli dělat přestávky. Můžete si také nastavit napětí pilového listu. Kryt pily na kosti je vyroben z litého hliníku s lakováním. Tato pila na kosti má také prostorný stůl s kalibrační deskou a tlakáčem na maso pro snadné použití.
Čištění
S pilkou na kosti budete pravidelně pracovat se syrovým masem. Proto je nutné přístroj po každém použití vyčistit. Nejprve stroj vypněte a odpojte jej od zapalování. Všechny volné části, jako je pilový pás a tlačitko na maso, je třeba vyčistit kartáčem a teplou mýdlovou vodou. Vše opláchněte vodou a nechte díly oschnout na vzduchu. Kryt pily na kosti lze vyčistit vlhkým hadříkem. Nepoužívejte agresivní čisticí prostředky.
Funkce
- Snadné ovládání pomocí tlačítka zapnutí/vypnutí
- Vysoce kvalitní, vysoce výkonný motor pro nepřetržité používání
- Eloxovaný hliníkový kryt
- Vybaveno prostorným stolem s kalibrační deskou a tlakáčem na maso
- Nastavitelné napětí pilového kotouče
- Snadné otevírání a čištění
Specifikace výrobku
- Čistá hmotnost: 42 kg
- Rozměry stolu: Šířka 50,5 x hloubka 41,5 cm
- Rozměry stroje: Rozměry: Š51,5 x D50,5 x V92cm
- Šířka pily: 16 mm
- Tloušťka pily: 0,5 mm
- Průměr hnacího kola: 21 cm
- 230V / 50Hz / 1 fáze 750W
Doplňkové parametry
Kategorie: | Gastro |
---|---|
Hmotnost: | 52 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.